Golden Sponsor

Sponsors

News


23.02.2020

Open call for webmaster

Open call for webmaster

more

23.02.2020

ELTAM

Annual assembly 2020

more

23.12.2019

Open call for test makers

Open call for test makers for school year 2019/20

more

29.11.2019

Вонредно собрание 2019

Покана за вонредно собрание

more

30.10.2019

Creative Teachers - Creative Students

Training cycle

more

27.10.2019

Conference announcement

The Teachers' Tales

more

04.10.2019

Creative Teachers - Creative Students

Training cycle

more

30.09.2019

ELTAM Competitions 2020

ELTAM Competitions 2020 dates:

more

27.09.2019

ELTAM elections 2019

Open call

more

21.02.2019

CREATIVE TEACHERS-CREATIVE STUDENTS 2019

ELTAM is looking for 8 enthusiastic teachers-presenters who would like to share their creative ideas with their colleagues.

more

11.02.2019

Годишно собрание на ЕЛТАМ 2019

 

Почитувани членови,
Годишното собрание на ЕЛТАМ ќе се одржи на 2.3. 2019 година со почеток во 12.00 часот во Меѓународно училиште НОВА, Скопје.

 

more

30.01.2019

ELTAM Elections 2019

We are looking for 2 members to join our Executive Board.

more

30.01.2019

Open call for members of Skopje team for secondary school competitions

We are looking for 2 teachers to join the team for secondary school competitions in Skopje.

more

30.10.2018

Open call for test makers for school year 2018/19

ELTAM would like to have new people join the team for the local, regional and state competitions for primary and secondary schools for the school year 2017/18.

more

30.10.2018

Open call for members of Skopje team for primary school competitions

ELTAM is looking for 4 enthusiastic teachers to reinforce its Skopje team for primary competitions. 

more

02.04.2018

TEACHER TRAINING CYCLE "CREATIVE TEACHERS- CREATIVE STUDENTS"

Dear members,

We are about to embark on an exciting professional development journey - our  new training cycle entitled Creative Teachers – Creative Students. 

more

04.02.2018

Годишно собрание на ЕЛТАМ 2018

Ве покануваме на годишно собрание на ЕЛТАМ- Асоцијација на наставници по англиски јазик и книжевност на Република Македонија кое ќе се одржи на 03 март 2018 година (сабота) со почеток во 13.00 часот во просториите на NOVA International schools, Скопје


more

18.01.2018

ELTAM travel grants

Dear members,

ELTAM would like to announce its travel grants for two regional conferences. Please make sure you read all the details carefully.

more

05.12.2017

Creative teachers invitation

Dear colleagues,

 

ELTAM is preparing a series of short seminars as part of the project ‘CREATIVE TECAHERS-CREATIVE STUDENTS’. 

more

03.10.2017

Измени во натпреварите по англиски јаик за учениците од основните училишта

Почитувани колеги,


ЕЛТАМ воведе измени во натпреварите по англиски јаик за учениците од основните училишта. Истите се наведени подолу и ве молиме препрочитајте ги внимателно. 

more

<< previous | 1 | 2 | 3 |