Golden Sponsor

Sponsors

Partners
News


19.10.2015

Професионалниот семинар на тема „Метакогнитивност и процесот на читање”

Почитувани,

Срдечно Ве покануваме да учествувате на Професионалниот семинар на тема „Метакогнитивност и процесот на читање” од Факултетот за англиски јазик при Универзитетот Американ Колеџ Скопје.

Семинарот ќе се одржи во петок, 30-ти октомври (12.00 – 14.30ч.) во просториите на Универзитетот Американ Колеџ Скопје.

Повеќе информации за семинарот можете да најдете овде

Агендата на семинарот видете ја овде

back to news