Golden Sponsor

Sponsors

Partners
News


11.02.2019

Годишно собрание на ЕЛТАМ 2019

 

Почитувани членови,
Годишното собрание на ЕЛТАМ ќе се одржи на 2.3. 2019 година со почеток во 12.00 часот во Меѓународно училиште НОВА, Скопје.
Дневниот ред можете да го погледнете на следниот линк

 

back to news