Golden Sponsor

Sponsors

Partners
News


29.11.2019

Вонредно собрание 2019

Почитувани членови

Ве покануваме на вонредното собрание на ЕЛТАМ кое ќе се одржи на 14.XII 2019 во ОУ,, Круме Кепески", Скопје во 11:30 часот. Поканата е на следниов линк

back to news